Geschiedenis

De praktijk is in januari 1998 opgericht door psychologe en orthopedagoge Griet de Haan. De praktijk heeft zich de eerste jaren met name als centrum voor opvoedings- en gedragsproblemen geprofileerd. In 2020 is de praktijk gestopt met het bieden van hulp aan kinderen/jongeren tot 18 jaar. De praktijk richt zich nu volledig op de behandeling van volwassenen.

 

Om optimale kwaliteit en effectiviteit van de hulpverlening te bewerkstelligen, heeft de praktijk de afgelopen jaren samenwerking met onder andere huisartsen, fysiotherapeuten en andere disciplines binnen de hulpverlening hoog in het vaandel staan. Dit heeft onder meer geleid tot een verhuizing naar een huisartsenpraktijk in Damwoude in 2012 en naar het medisch centrum in Buitenpost in 2014.

 

In januari 2021 ben ik begonnen als psycholoog bij de tandartspraktijk Surhuisterveen; Ria van der Meer voor patiënten met extreme angsten. In juli 2022 ben ik gestopt met de behandelingen bij de huisartsenpraktijk in Damwoude.

 

In september 2022 ga ik beginnen met de cursus stress-jam coach met de bedoeling om deze vorm van behandeling vanaf oktober 2022 aan te bieden.

Meer informatie? Neem dan contact met ons op