Contact

Psychologenpraktijk Buitenpost/centrum voor opvoedings- en gedragsproblemen

Wij zijn gevestigd op het volgende praktijkadres:

– Groenkamp 1, Buitenpost (Medisch Centrum, bij afdeling fysiotherapie).

Correspondentieadres:

Groenkamp 1, 9285 SZ Buitenpost

Belangrijke mededelingen

Van maandag 6 mei 2024 tot en met vrijdag 17 mei 2024 is Griet de Haan afwezig.

 

Voor dringende zaken kunt u van maandag 6 mei 2024 tot en met donderdag 9 mei 2024 contact met mevrouw drs. Anneke de Boer, (www.addenda-fryslan.nl) opnemen, telefoonnummer 06-27025244, eventueel inspreken op de voicemail. U wordt dan teruggebeld.

 

Voor dringende zaken kunt u van 10 mei tot en met 17 mei 2024 contact met Griet de Haan opnemen, telefoonnummer 06-37331250, graag inspreken.

 

Voor een nieuwe aanmelding kunt u een e-mail sturen naar g.g.de.haan@hetnet.nl. Graag uw telefoonnummer vermelden in de e-mail.

 

Buiten de vakantie is de praktijk  telefonisch bereikbaar op dinsdag en woensdag van 9.30 uur tot 12.00 uur via telefoonnummer 06-41426637.  Op de andere werkdagen kunt u bellen met 06-37331250. Bij geen gehoor kunt u eventueel een boodschap inspreken. Wij bellen u dan z.s.m. terug.

 

Voor nieuwe aanmelding kunt u een email sturen naar g.g.de.haan@hetnet.nlGraag uw telefoonnummer vermelden in de mail.

 

Graag uw telefoonnummer vermelden in de mail.

 

In geval van nood en bij afwezigheid (o.a. vakantie) van de hulpverlener wordt u geadviseerd contact op te nemen met uw huisarts of Dokterswacht Friesland, telefoonnummer 0900 112 7 112. Zij kunnen contact opnemen met de crisisdienst van GGZ Friesland Spoed. Deze dienst is zeven dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar voor professionals.

Aanmelden nieuwe cliënten

 

Momenteel heeft mevrouw G. de Haan een wachtlijst van 5 maanden voor behandelgesprekken.  Mevrouw J. Wester heeft voor onbepaalde tijd een patiëntenstop.

 

Dit kan via het volgende e-mailadres: g.g.de.haan@hetnet.nl of via telefoonnummer 06-3733 1250.

 

Een afspraak maken is alleen mogelijk na een schriftelijke verwijzing door uw huisarts, specialist of bedrijfsarts. Wanneer de verwijsbrief bij ons binnen is kan er een afspraak gemaakt worden. U wordt dan gebeld door mevrouw J. Wester of mevrouw G. de Haan (gz-psychologen).

 

Naast face to face gesprekken kunnen de gesprekken ook via telefonische consult plaatsvinden.

 

Binnen vijf werkdagen na aanmelding wordt er contact met u opgenomen. Op basis van de hulpvraag wordt er informatie gegeven over de mogelijkheden van behandeling en de snelst beschikbare plek van de best passende hulpverlener.

 

Indien u de huidige wachttijd te lang vindt, raden wij u aan om via uw zorgverzekeraar bemiddeling te vragen naar een andere psychologenpraktijk. Op dit moment is onze wachttijd niet afhankelijk van de wijze waarop en waar u verzekerd bent.

 

Laatste update wachttijd: 27-03-2024

Meer informatie? Neem contact met ons op