Contact

Psychologenpraktijk Buitenpost/centrum voor opvoedings- en gedragsproblemen

Wij zijn gevestigd op de volgende praktijkadressen:

– Groenkamp 1, Buitenpost (Medisch Centrum, bij afdeling fysiotherapie).

– Hoofdweg 10 A, Damwoude (Huisartsenpraktijk de Wâlden).

Correspondentieadres:

Groenkamp 1, 9285 SZ Buitenpost

Belangrijke mededelingen

Bereikbaarheid

In verband met de maatregelen van de overheid om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan, worden afspraken op de praktijk tot nader orde omgezet in telefonische afspraken of videobellen tenzij dit onmogelijk of onwenselijk is.

 

Er zal de komende dagen telefonisch met u gecommuniceerd worden over de geplande afspraak. Kunnen wij u niet bereiken dan sturen wij u via de beveiligde email omgeving (My Mind Space) een bericht.

 

In gezamenlijk overleg tussen u en de psycholoog zal er besproken worden hoe uw behandeling verder gaat en wat daarvoor nodig is.

 

Wij wensen u een goede gezondheid toe en hopelijk tot snel.

 

De praktijk is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag via telefoonnummer 06-37331250. Bij geen gehoor kunt u eventueel een boodschap inspreken. Wij bellen u dan z.s.m. terug. Mailen kan ook: g.g.de.haan@hetnet.nl

 

In geval van nood en bij afwezigheid (o.a. vakantie) van de hulpverlener wordt u geadviseerd contact op te nemen met uw huisarts of Dokterswacht Friesland, telefoonnummer 0900 112 7 112. Zij kunnen contact opnemen met de crisisdienst van GGZ Friesland Spoed. Deze dienst is zeven dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar voor professionals.

Aanmelden nieuwe cliënten

Per 1 maart 2019 nemen wij geen nieuwe cliënten meer aan voor de gecontracteerde jeugdhulpverlening. Voor niet gecontracteerde jeugdhulpverlening (zorg niet vergoed door de gemeente) is er een wachtlijst van 8 weken.

 

Er is een wachtlijst voor volwassenen van 8 weken.

 

Dit kan via het volgende e-mailadres: g.g.de.haan@hetnet.nl of via telefoonnummer 06-3733 1250.

 

Binnen vijf werkdagen na aanmelding wordt er contact met u opgenomen. Op basis van de hulpvraag wordt er informatie gegeven over de mogelijkheden van behandeling en de snelst beschikbare plek van de best passende hulpverlener.

 

Indien u de huidige wachttijd te lang vindt, raden wij u aan om via uw zorgverzekeraar bemiddeling te vragen naar een andere psychologenpraktijk. Op dit moment is onze wachttijd niet afhankelijk van de wijze waarop en waar u verzekerd bent.

 

Laatste update wachttijd: 24 maart 2020

Meer informatie? Neem contact met ons op